У Запоріжжі гравцям муніципального клубу «Металург» придбають форму майже на 200 тисяч

Муніципальний футбольний клуб “Металург”, який минулого сезону вибув у другу лігу чемпіонату України (нижче – лише аматорські змагання), замовив спортивний одяг для гравців та тренерського штабу на 192 тисячі гривень.

Про це повідомляється у системі електронних закупевіль “Prozorro”.

Закупівлю одягу проводили у вересні за спрощеною процедурою. Відповідно до укладеного договору, футбольному клубу “Металург” повинні поставити 397 одиниць одягу. Серед них – шорти, бріджи, футболки, штани, зимні футболки, тощо. Поставку товарів мають здійснити до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, 26 серпня, під час сесії Запорізької міськради, депутати погодили відкриття комунальним підприємством «Міський футбольний клуб «Металург» кредитної лінії у розмірі одного мільйону гривень.

КП має спрямувати ці кошти на оновлення системи електроосвітлення футбольного поля стадіону, щоб дотримуватись вимог регламенту проведення матчів UEFA.

Систему електроосвітлення оновлять за пропозицією футбольного клубу «Зоря» з Луганську, який з 2014 року (після захоплення міста та початку АТО) грає свої матчі на запорізькому стадіоні «Славутич Арена». Цієї осені “Зоря” проведе три матчі у Запоріжжі в рамках розіграшу Ліги Европи. Муніципальний футбольний клуб “Металург” наразі грає у другій лізі чемпіонату України.

Читайте також: Марченко і Пустоваров з’явились на судове засідання у справі про розкрадання бюджетних коштів. Але його перенесли