Ремонтувати конструкцію “Райдуга” у Запоріжжі буде підприємець, пов’язаний з директором департаменту культури і туризму міськради

Комунальне підприємство “Титан” за результатами тендеру уклало договір на ремонт малої архітектурної форми “Райдуга”, що у Вознесенівському парку Запоріжжя. Договір уклали з підприємцем Богданом Джеріховим. Він виявився другом брата Сергія Білова, який очолює Департамент культури і туризму Запорізької міської ради.

Про укладення угоди повідомляється у системі електронних закупівель “Prozorro”.

Як раніше повідомляв “Запорізький проект розслідувань”, 21 вересня комунальне підприємство “Титан” оголосило тендер на ремонт малої архітектурної форми “Райдуга”. Початково вартість реконструкції оцінили у 691,7 тисячі гривень. Планувалось, що на об’єкті проведуть електротехнічні та архітектурно-будівельні роботи. Зокрема, очистять інснуючі конструкції каркасу, виготовлять каркас під світлові короби, пофарбують нові конструкції каркасу, також зроблять зовнішнє освітлення та інше.

Переможцем тендеру 1 жовтня визнали фізичну особу-підприємця Джеріхова Богдана Вадимовича, а 6 жовтня з ним уклали угоду на виконання описаних робіт з реконструкції “Райдуги”. Сума угоди склала 667,8 тисячі гривень.

 

Раніше “Наші гроші. Запоріжжя” повідомляли, що Богдан Джеріхов є другом брата Сергія Білова, який очолює Департамент культури і туризму Запорізької міської ради. Зокрема, на сторінці в соціальній мережі “Вконтакті” дружини Богдана Джеріхова розміщувалось відео, на якому підприємця та його дружину з нагоди весілля вітав Юрій Білов — брат Сергія Білова.

Богдан Джеріхов зареєструвався підприємцем у січні 2019 року. Наразі його основним видом діяльності є будівельно-монтажні роботи. Він був зареєстрований підприємцем і раніше — з 2015 року, але тоді його основним видом діяльності була діяльність ресторанів та надання послуг мобільного харчування.

За даними системи YouControl2020 року з Джеріховим уклали договорів на загальну суму 2,14 мільйона гривень. У 2019-2020 роках Богдан Джеріхов виграв тендерів на загальну суму 5,95 мільйона гривень. 

Читайте також: КП “Зеленбуд” закупило розсаду квітів на 362 тисячі гривень у фірми екс-кандидата в нардепи