Кандидат у депутати Сергій Беклеміщев: “Хочу зробити Запоріжжя кращим”

У вересні на масштабному форумі партії «Слуга народу», що відбувся у Запоріжжі, представили міську десятку кандидатів у депутати Запорізької міської ради. Одним із них став Сергій Беклеміщев. Він – відомий у Запоріжжі правозахисник, який неодноразово допомагав запоріжцям у найскладніших ситуаціях, захищаючи їхні порушені права. Зараз балотується до міської ради у Вознесенівському районі.

Біографія Сергія Беклеміщева доволі насичена. У 2009 році він закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, потім працював в органах прокуратури Запорізької області. Наразі є кандидатом юридичних наук та займається адвокатською діяльністю.

За кілька останніх років очолив ГО «Правники України». Крім того, став заступником голови в організаціях «Чесний Підприємець» та «Змінюємо разом», створених, щоб допомагати запоріжцям. У депутати Запорізької міської ради балотується у Вознесенівському районі під № 03, і впевнений, що зможе вирішити численні проблеми рідного міста.

«Я народився у Запоріжжі і тут виріс, це моє рідне місто. Тепер працюю тут адвокатом і щодня стикаюся з десятками проблем, з якими до мене звертаються запоріжці. Депутатство для мене – це шанс допомогти більшій кількості людей та зробити життя міста кращим», – розповідає Сергій Беклеміщев.

За його словами, процес змін буде складним, адже у Запоріжжі накопичилось багато проблем, які потребують вирішення.

«Включив до своєї програми найбільш значущі на мою думку завдання. Серед них – будівництво житла, дитячих садків, захист інтересів малого бізнесу. Перелік насправді більший, – розповідає Сергій Беклеміщев. – Свого часу наш Президент Володимир Зеленський почав великі зміни у державі. Хочу втілювати позитивні і значущі зміни на місцевому рівні.

У міськраді збираюсь відстоювати доступну високоякісну медицину, працювати над питанням створення нових робочих місць. Наразі це колосальна проблема для Запоріжжя. Також, на мою думку, ми повинні зробити місто безпечнішим та звісно подбати про чисте повітря. Повинні постійно займатися підтримкою та розвитком спорту. Разом із запоріжцями ми зможемо цього досягти».

Адреса громадської приймальні Сергія Беклеміщева: спілка «Чесний Підприємець», вул. Жуковського, 36, 4-й поверх. Телефон: +38 097 758 38 93