На Запоріжжі поліція склала понад три десятки протоколів за порушення карантину

За три доби запорізькі поліцейські провели майже 100 рейдів на території Запорізької області. Під час них перевірили близько 2220 закладів на дотримання карантинних вимог.

Про це повідомляє ГУ НП в Запорізькій області.

Поліція перевіряла заклади культури, торгівлі та відпочинку на дотримання карантинних норм. За результатами цих перевірок, які здійснювали з 8 по 11 січня, поліцейські склали 31 адміністративний протокол. Один із них – відносно фахівця кафедри запорізького вишу, де попри заборону продовжував працювати спортивний зал. Також поліцейські винесли 98 постанов за недотримання маскового режиму.

Нагадаємо, у грудні уряд продовжив дію карантину, встановленого через COVID-19, до 28 лютого 2021 року. Додатковою постановою Кабінет Міністрів України запровадив з 8 до 24 січня 2021 року нові карантинні обмеження. Зокрема, заборонив роботу закладів громадського харчування, проведення масових розважальних заходів, приймання відвідувачів спортивними залами та закладами культури та ін.

За інформацією Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ, станом на 12 січня в Запорізькій області було зареєстровано 59040 випадків захворювання на COVID-19 – з початку епідемії. За минулу добу зареєстровали 463 нових випадків захворювання. 

Читайте також: У Запоріжжі на реконструкцію історичного будинку додатково витратять 4 мільйони