У Запоріжжі оголосили 100-мільйонний тендер на будівництво дороги у Південному мікрорайоні

КП «Управління капітального будівництва» Запорізької міськради оголосило тендер на реконструкцію дороги по вулиці Нагнибіди у Південному мікрорайоні міста. Ця дорога з’єднує три основні шляхи та пришвидшує рух у напрямку Космічного мікрорайону. 

Інформація про закупівлю опублікована в системі “Prozorro”.

Тендер було оголошено 29 грудня 2020 року, його проведуть 14 січня. Очікувана вартість робіт становить 100 мільйонів гривень.

Передбачається, що на вул. Нагнибіди укладуть асфальтне покриття, а також улаштують розділювальну зелену смугу, тротуари, велодоріжки, зовнішнє освітлення, бар’єрне та перильне огородження, каналізацію, розмітку. 

Роботи планують розділити на 2 черги: відновити дорожнє покриття від пр. 40-річчя Перемоги до вул. Новокузнецької та від вул. Новокузнецької до вул. Автозаводської. Згідно тендерної документації, завершити реконструкцію повинні до 31 грудня 2022 року.

Раніше повідомлялося, що здійснити реконструкцію цієї дороги повинні були 2020 року. Тоді вартість робіт оцінювали у 56 мільйонів гривень. Загалом довжина вулиці Нагнибіди, де фактично немає дорожнього покриття, становить близько кілометра.

Для порівняння: відновлення 450 метрів ділянки вулиці Шкільної в Олександрівському районі Запоріжжя 2018 року початково оцінювали у 16 мільйонів гривень.

Читайте також: У Запоріжжі на реконструкцію історичного будинку додатково витратять 4 мільйони