Запорізьке ЕЛУАШ замовило корпоративний мобільний зв’язок для співробітників

Запорізьке КП «ЕЛУАШ» провело конкурс на забезпечення своїх співробітників мобільним зв’язком. Сума замовлення склала 149 тисяч гривень. Постачальником став «Київстар». 

Тендер було проведено за спрощеною процедурою.

Договір на забезпечення співробітників КП “ЕЛУАШ” послугами мобільного зв’язку уклали 12 лютого. Згідно його умов, мобільний зв’язок за рахунок комунального підприємства мають отримати 58 працівників – за п’ятьма різними тарифними планами.

Так, двоє працівників отримають пакет послуг “АТС”, що включає безлімітний інтернет та 1000 безкоштовних хвилин щомісяця для дзвінків на мобільні номери інших операторів.

14 працівників отримають схожий пакет послуг. Ще 26 “елуашівців” будуть користуватися пакетом, який передбачає безлімітні дзвінки всередині мережі оператора, 2000 мегабайт Інтернету та 150 безкоштовних хвилин на дзвінки інших мобільних операторів.

Крім того, для 5 співробітників замовили пакет, розрахований на безлімітні дзвінки в мережі «Київстар» та 50 хвилин на номери інших операторів. А ще 11 чоловік будуть користуватися пакетом «Інтернет», що включає не менш як 5000 Мб даних на місяць.

Майже усі пакети розраховані на використання номерів на двох або більше SIM-картах. Послуги мобільного зв’язку повинні надаватися до кінця 2021 року. Нагадаємо, основні види діяльності КП “ЕЛУАШ” – будівництво та ремонт доріг, утримання зупинкових комплексів, послуги автотранспорту та спецтехніки. 

Читайте також: Від депутата Запорізької міськради у суді вимагають 1 гривню