Запорізька мерія з другої спроби замовляє охорону своєї будівлі за 3,8 мільйона

Виконавчий комітет Запорізької міськради збирається укласти договір на охорону будівлі міськради,  внутрішнього двору та ще однієї прилеглої будівлі. Послуги охорони будуть коштувати місту 3,88 мільйона гривень. 

Відповідна інформація опублікована у системі “Prozorro”.

Перший тендер на послуги охорони виконком Запорізької міськради оголосив 29 січня цього року. Його учасником стало управління поліції охорони в Запорізькій області, а також дві військові частини Нацгвардії – 3029 та 3033. Найдешевшу пропозицію зробила військова частина 3029, запропонувавши за послуги 2,79 мільйона гривень. Втім, пропозицію Нацгвардії згодом було відхилено через невідповідність у документах. Пізніше результати тендеру скасували

2 березня виконавчий комітет Запорізької міськради повідомив про намір укласти договір на охорону будівлі мерії за переговорною процедурою. Угоду збираються підписати з управлінням поліції охорони в Запорізькій області, її вартість становить 3,88 мільйона гривень. Згідно умов, управління має надавати послуги охорони до кінця цього року. Йдеться про функціонування мінімум 3-х цілодобових постів.

Читайте також: У Заводському районі замовляють ремонт тротуарів на 2,75 мільйона