Запоріжани пропонують позбавити керуючу компанію «Місто для людей» права надавати послуги

На сайті Запорізької міської ради зареєстрували петицію, у якій пропонують ініціювати перевірку діяльності керуючої компанії «Місто для людей». А потім позбавити її права надавати послуги мешканцям Запоріжжя.

Петиція розміщується на сайті Запорізької міськради (№ 6637).

Автор пропозиції – Станіслав Богер. У петиції він пояснює, що запоріжани, будинки яких обслуговує керуюча компанія «Місто для людей», невдоволені її послугами. Окрім того, компанія частину послуг взагалі не надає, натомість виставляє за них рахунки.

Так, зі слів автора петиції, він мешкає у будинку по проспекту Соборному, 144. Мешканці будинку неодноразово робили виклики до компанії щодо аварійних ситуацій, втім повідомлення ігнорували, а будинок продовжує знаходитись у занедбаному стані. Схожа ситуація з обслуговуванням й інших багатоповерхівок Запоріжжя.

Тому автор запропонував провести комплексну перевірку діяльності ТОВ «Місто для людей» та позбавити її права обслуговувати житло запоріжців.

Вказана петиція була оприлюднена 19 квітня і наразі отримала підтримку 501 мешканця міста. Щоб її розглянула Запорізька міська рада, необхідна підтримка 750 містян.

Читайте також: На території запорізького парку продають танцювальний майданчик під створення торгового центру