Зі стихійних звалищ Дніпровського району Запоріжжя вивезуть 1100 тонн сміття

Районна адміністрація Запорізької міськради по Дніпровському району провела тендер на послуги з ліквідації стихійних звалищ. На це витратять 827,2 тисячі гривень.

Дані оприлюднені у системі електронних закупівель “Prozorro“.

Переможцем конкурсу, якій відбувся 14 травня, визначили ТОВ «Благоустрій Запоріжжя». Наразі з підприємством планують укласти договір вартістю 827,2 тисячі гривень. Згідно умов, фірма має в робочі, вихідні та святкові дні перевозити сміття від місця навантаження (територія Дніпровського району) до місця утилізації. Всього повинні вивезти 1100 тонн сміття.

ТОВ «Благоустрій Запоріжжя» за необхідності має надавати фотофіксацію вигляду території, визначеної для прибирання: до надання послуг та після ліквідації стихійного звалища. Територія після прибирання повинна бути приведена до належного санітарного стану, виглядати охайно.

Усі роботи повинні виконати до 15 грудня 2021 року.

ТОВ «Благоустрій Запоріжжя» засноване 30 березня 2020 року, його основний вид діяльності – надання ландшафтних послуг. Підприємством володіють Дмитро Лобода та Олена Онопрієнко

Дмитро Лобода також вказаний бенефіціаром ПТ “Ломбард “Мідас” та співвласником ТОВ “Запорожпроект”. Останнє підприємство раніше називалось “Мідас-Буд”, його відносили до сфери впливу колишнього “смотрящого” Євгена Анісімова. Останнього нині судять за низкою статей, зокрема створення злочинної організації, відмивання доходів та вимагання.

 Читайте також: В Олександрівському районі Запоріжжя проведуть паспортизацію мостів

ЧИТАТИ НОВИНИ “ЗАПОРІЗЬКОГО ПРОЄКТУ РОЗСЛІДУВАНЬ” В  TELEGRAM