Тротуар біля собору на Анголенко відремонтує фаворит Олександрівської райадміністрації

Районна адміністрація Запорізької міської ради у Олександрівському районі замовляє ТОВ “Статусбудінжиніринг” капітальний ремонт тротуару вздовж Свято-Покровського кафедрального собору на пр. Соборному, 37. Вартість ремонту складе 1,29 мільйона гривень

Про це повідомляється у системі електронних закупівель Prozorro.

Переможець має розібрати старе покриття та вивезти сміття, опісля встановити нові бордюри, вимостити тротуар плиткою, установити залізобетонні напівсфери (для перешкоджання паркуванню автівок). Усі роботи мають провести на ділянці від пр. Соборного до вул. Поштової. 

Підряд заплановано виконати до кінця літа, гарантійний строк на тротуар – 2 роки.

Єдиним конкурентом переможця на тендері було ТОВ “Будівельна компанія “Основаніє” з дорожчою на 5 гривень пропозицією.

ТОВ “Статусбудінжиніринг” належить Марії Головач та Карині Дідух. Остання це, вочевидь, дочка Сергія та Вікторії Дідухів.

Сергій Дідух вказувався заступником директора у “Статусбудінжиніринг” та балотувався на останніх місцевих виборах до Запорізької міськради від партії “Опозиційний блок”. Вікторія Дідух раніше була співвласницею “Статусбудінжиніринг” та перед місцевими виборами публікувала допис в підтримку голови Олександрівської райадміністрації Валерія Мостового. Валерій Мостовий і нині працює на вказаній посаді.

Загалом ТОВ “Статусбудінжиніринг” отримало від Олександрівської райадміністрації підрядів на 55 млн грн (21 тендер). Це більше, ніж отримали сукупно чотири наступні найбільші підрядники цієї адміністрації.

Один з отриманих підрядів – це реконструкція скверу Піонерів, який розташовується впритул до вказаного Свято-Покровського кафедрального собору. На ці роботи витратили 21 мільйон гривень. 

Читайте також: Сквер Ювілейний реконструюватиме підрядник, до якого запорожці вже мали претензії