На проведення екофоруму у Запоріжжі запланували витратити майже мільйон

Управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради оголосило тендер на проведення у місті «Еко Форуму-2021». Очікувана вартість організації заходу – 900 тисяч гривень.

Про це повідомляється у системі закупівель «Prozorro».

Згідно умов, переможець тендеру має організувати і провести форум протягом вересня-жовтня цього року. Його загальна тривалість складе 3 дні. Він має відбутися у приміщенні, розташованому в центральній частині міста із загальною площею не менше 4000 кв.м. та прилеглою автомобільною стоянкою на 200 місць. Планується, що форум відвідає не менше 400 спікерів та гостей.

Проведення заходу має відбуватися у комбінованому оф-лайн та он-лайн форматах. Зокрема, під час заходу повинна здійснюватися пряма трансляція виступів гостей і спікерів у Фейсбуці та через стрімінгові сервіси.

Переможець тендеру також має забезпечити оформлення приміщень під проведення форуму та підготувати роздатковий матеріал для учасників заходу – папки, програму форуму, листки для нотатків, ручки, еко-сумки, збірки докладів, запрошення, медичні маски, які мають бути з нанесеним логотипом форуму.

Окрім того, провести рекламну кампанію, яка буде включати розробку сторінки форуму у соцмережах, розробку веб-сторінки, трансляцію рекламних роликів-анонсів на ТБ та радіо, розміщення 10 бордів та рекламу у соцмережах.

Тендер на послуги з організації заходу запланували провести 22 червня.

Минулоріч на проведення «Еко Форуму-2020» планували витратити 700 тисяч гривень. У результаті, замовлення на його проведення віддали «Запорізькій промислово-торговій палаті» за 695 тисяч гривень. Сам форум проводили у виставковому центрі «Козак-Палац» у жовтні 2020 року.

Читайте також: У Запоріжжі за 14 мільйонів збираються відреставрувати історичний дім

Наші новини в TELEGRAM