Запорізькі прокурори передають справу про хабар у “Дубовці” до суду

Силовики скерували до суду справу щодо можливого хабарництва заступника директора КП “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай”.

Про це повідомляється на сайті Запорізької обласної прокуратури.

Нагадаємо, заступника КП «Дубовий гай» затримали 7 червня нібито під час отримання 14,5 тисячі гривень від підприємця за безперешкодну торгівлю у парку.

Наступного дня посадовцю повідомили про підозру за статтею щодо отримання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням (ч.3 ст 368 КК).

Згодом суд за клопотанням поліції обрав для службовця тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави – 90,8 тисячі гривень. Також до 8 серпня його відсторонили від посади.

Нещодавно ж пресслужба Запорізької обласної прокуратури опублікувала інформацію про передачу обвинувального акту за вказаною справою до суду. Доказувати ймовірний злочин керівництва “Дубового гаю” будуть працівники Вознесенівської окружної прокуратури. 

На сайті судової влади повідомлялося про учасника цієї справи — Тараса Супруна. Минулого року він нетривалий час очолював комунальне підприємство “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай”.