Спортмайданчик запорізького ліцею відремонтує фірма з орбіти депутата-“буряківця”

Департамент освіти і науки Запорізької міської ради повідомив про намір замовити ТОВ “Ділайн Інжиніринг” реконструкцію спортивного майданчика Запорізького Академічного ліцею за 2,1 мільйона гривень

Про це повідомляється у системі електронних закупівель Прозоро”. 

Підрядник має облаштувати покриття майданчика, встановити огорожу, ворота для футболу, універсальну стійку (волейбол, баскетбол), тенісну та огороджувальні сітки, дитячий комплекс.

Конкурентом ТОВ “Ділайн інжиніринг” на тендері було ТОВ “Промбудсервіс-Плюс” з дорожчою на 1,4 тисячі гривень пропозицією.

ТОВ “Ділайн інжиніринг” належить Юрієві Величку, керівник – Олександр Нєкрасов. Раніше власницею фірми була Світлана Погрібна, яка також вказувалася уповноваженою особою ГО “Запорізька скеля”. Керівником та співзасновником цієї громадської організації є Олександр Онищенкодепутат Запорізької міської ради від “партії Володимира Буряка “Єднання”.

За однією адресою з ГО “Запорізька скеля” раніше розташовувалася фірма Олександра Онищенка “ВТК Квант-плюс”  – м. Запоріжжя, Автопаркова, 10. Водночас “Ділайн інжиніринг” зазначало досвідом роботи підряд від “ВТК Квант-плюс”.

Окрім цього, на вказаному тендері з реконструкції поля, “Ділайн інжиніринг” надало документи про оренду офісу у “ВТК Квант-плюс” Онищенка. 

Загалом “Ділайн інжиніринг” разом з фірмами “МК “Сфера”, “РСУ-строй” та “Террабудінвест” входять до групи взаємопов’язаних фірм з орбіти колишнього менеджменту комбінату “Запоріжсталь” та їх оточення. Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк до свого походу в політику був головним інженером комбінату “Запоріжсталь”.