Голови ОСББ скаржаться на “Вельтум” за поганий ремонт сміттєвих баків

Голови правлінь ОСББ Хортицького району звернулися до міського голови Володимира Буряка та до директора ТОВ “Вельтум-Запоріжжя” Ігоря Бурчака зі скаргою на поганий ремонт сміттєвих баків.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук голова низки запорізьких ОСББ Костянтин Линник.

За його словами, останнім часом «Вельтум-Запоріжжя» відмовляється виконувати свої зобов’язання для будинків у формі ОСББ. Зокрема ремонтувати чи замінювати пошкоджені контейнери для побутових відходів.

Співробітники «Вельтум-Запоріжжя» нібито нав’язують підписання окремих угод на оренду баків – за додаткові гроші. Але, за твердженням Линника, навіть зміна договірних відносин не гарантує належний ремонт контейнерів. 

Так, працівники «Вельтум-Запоріжжя» за заявками на ремонт забирають пошкоджені контейнери, але тривалий час не повертають

Костянтин Линник закликав керівництво міста оприлюднити строки ремонту або заміни контейнерів за низкою адрес (перелік – за посиланням). Повідомити на якій стадії знаходиться програма щодо закупівлі нових контейнерів. Оприлюднити кошториси з вивозу відходів для населення. Підтвердити або спростувати інформацію – чи справді є різниця у тарифах для мешканців будинків у формі ОСББ та будинків, якими завідують керівні компанії.

Керівник ТОВ “Вельтум-Запоріжжя” Ігор Бурчак – це також депутат Запорізької міської ради від партії Володимира Буряка “Єднання”.