Фірми з оточення Ружина поділили тендер на ремонт “Тарасової стежки” на Хортиці

Національний заповідник “Хортиця” замовив ТОВ “Місто-будівельна компанія “Карат” капітальний ремонт “Тарасової стежки”. Вартість робіт – 1,49 мільйона гривень.

Про це повідомляється в системі закупівель “Прозоро”.

Фірма має відремонтувати “Тарасову стежку” від майданчика для тимчасового паркування автомобілів до штучного редуту біля музею історії Запорізького козацтва.

Маршрут повинні викласти тротуарною плиткою, також установити бетонні напівсфери та урни, висадити дерева і кущі.

Роботи мають завершити до кінця цього року.

Єдиним конкурентом переможця на тендері було ТОВ “Фем-Запоріжжя”.  

ТОВ “Місто-будівельна компанія “Карат” належить Галині Башмаковій, директор – Максим Назимок.

На вказаному тендері від заповідника “Хортиця” фірма зазначила досвідом – роботи для ТОВ “Запорізький завод гумотехнічних виробів” та ТОВ “НВП “Благоустрій”. 

 

ТОВ “НВП “Благоустрій” належить Юрію та Тетяні Ружиним. Юрій Ружин – це колишній депутат Запорізької облради. Минулого року Ружин також балотувався у мери Запоріжжя від “Радикальної партії Олега Ляшка”.

ТОВ “Запорізький завод гумотехнічних виробів” належить Євгенію Гьотцу та Олександру Карпенку. Останній разом з Юрієм Ружиним вказується співзасновником “Штабу національного спротиву Запорізької області” та “Громадської варти Запоріжжя”. 

Євгеній Гьотц у державному реєстрі друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств вказується засновником “Запорізький інформаційно-аналітичний портал “Вмєстє”. Юрій Ружин у одному з інтрев’ю вказував, що сайт “Вмєстє” входить у орбіту наших підприємств”.

Конкурент “Місто-будівельна компанія “Карат” на тендері – “Фем-Запоріжжя” належить Олексію Дергачову та через ТОВ “Охоронний комплекс “Фортеця” Інні Сомусєвій.

Олексій Дергачов значиться директором у ТОВ “Інтерцем”, де бенефіціаром є згадана Тетяна Ружина. Інна Сомусєва керує ПП “Спектр” Тетяни Ружиної. Окрім цього, телефон “ФЕМ-Запоріжжя” у держреєстрі – 0612136050 – співпадає з телефоном ТОВ “Ресанта-Запоріжжя”, де кінцевим бенефіціаром є Тетяна Ружина.