Обласні комунальники відсудили у фірми гроші за порожні талони на бензин

Обласний методичний центр культури і мистецтв (Запорізької облради) відсудив у фірми “Прайм лайт” 41,5 тисяч гривень. Фірма мала забезпечити комунальників бензином, але на заправках її талони не приймали

Про це повідомляється у рішенні Господарського суду Запорізької області.

Згідно з матеріалами справи, Обласний методичний центр культури і мистецтва весною минулого року замовив у ТОВ “Прайм лайт” талони на бензин А-95. Вартість угоди склала 46 тисяч гривень

Фірма надалі передала комунальникам 134 талони (на 1740 літрів) для отримання бензину на заправках. Комунальники ж перерахували обумовлені договором гроші.

У липні водій цього комунального центру спробував заправитися за талоном, втім працівники АЗС повідомили, що талони неактивні.

Повторна проблема з заправкою виникла у водія вже у листопаді. Комунальний центр неодноразово надіслав фірмі претензії з вимогою забезпечити їх пальним або повернути гроші. 

Фірма посилалася на технічні несправності (які саме не вказувалося), але зрештою проблему так і не вирішила

З огляду на це, Обласний методичний центр культури і мистецтв звернувся до суду для стягнення грошей з ТОВ “Прайм лайт”.

Суд цей позов задовольнив, підтвердивши борг у сумі 41,5 тисяч гривень. Також фірма має сплатити 2270 гривень судового збору.

Кінцевими бенефіціарами львівського ТОВ “Прайм лайт” вказуються Вікторія та Роман Угриновські. Фірма отримувала замовлення від комунальних підприємств по всій Україні – загалом на майже 30 млн грн.