Українців закликають фотографувати тіла російських військових – їхня влада приховує смерті

Наші захисники цієї ночі успішно відбили шквал атак і збили військово-транспортний літак з сотнями окупантів на борту. Наші вулиці завалено їхніми тілами та підбитою технікою. Настав час завдати наступний удар.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці фонду “Повернись живим”. Цей фонд допомогає українським військовим.

Росіяни приховують від своїх громадян втрати на фронті. Ми мусимо показати правду. Поки їхні тіла та техніка ще розкидані по нашим дорогам та полям: підійдіть до них, сфотографуйте, зніміть відео і надішліть сюди: svidok2022@gmail.com.  Ми даємо тільки скриньку, щоб ваші фото прийшли у максимальній якості і конфіденційно. Ці матеріали буде направлено на територію Росії для деморалізації та зниження військового азарту її громадян. Там із усіх сил приховують реальні їхні «успіхи». А ми покажемо правду.

Не кваптесь, зробіть це якісно, оберіть хороші ракурси і світло, на відео та фото має бути однозначно зрозуміло, що це вони: видно шматки форми, моделі техніки, тіла, документи та імена. Ми зробимо так, щоби про це дізнались.

Обов’язково зробіть репост та перешліть цей допис друзям, які б’ються з окупантами, або живуть в районах активних зіткнень.

Частину цих матеріалів буде опубліковано на каналі: https://t.me/UkrainianWitness
Все буде Україна!

На фото: одна з сотень російських військових автівок, розбитих ЗСУ під Охтиркою на Сумщині. Поруч із цією машиною і на кілометри уперед по трасі — тіла окупантів. І ці знімки уже прямують до росіян, від яких намагаються приховати злочини їхньої «держави».

Телеграм “Запорізького проєкту розслідувань”: https://t.me/zr_info