Запорізькі комунальники просять сплатити за опалення – хоча б частково

Запорізький концерн “Міські теплові мережі” зробив нарахування за послуги опалення та гарячої води за лютий 2022 року. Також звернувся до запорожців з проханням  хоча б частково сплатити за послуги. 

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці концерну “Міські теплові мережі”. 

“Ми з розумінням ставимось до того, що сьогодні більшість запорожців не мають можливості у повному обсязі сплатити рахунки за тепло та гарячу воду. Але хоча б часткова сплата за послуги допоможе продовжувати господарську діяльність підприємства та безперебійно надавати комунальні послуги”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інформацію щодо суми нарахувань за лютий 2022 року можна отримати у відділеннях “Запоріжзв’язоксервіс”, ПриватБанку та у мобільному додатку  Приват24,  а також в особистому кабінеті споживача на офіційному сайті концерну “Міські теплові мережі”.

Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів України прийняв рішення про скасування штрафних санкцій за несплату комунальних послуг під час війни. Однак звернувся до мешканців України з проханням за можливості розраховуватися за спожиті послуги.

Останнім часом “Запорізький проєкт розслідувань” має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info