Українські військові затримали російського підполоковника, який був у шкарпетках та трусах ЗСУ

Українські військові взяли у полон підполковника росармії Александра Кошеля, який був одягнутий у спідню білизну й шкарпетки Збройних Сил України. “Промовистий доказ, що штабісти росармії визнають – навіть труси й шкарпетки ЗСУ кращі за спідню білизну перехваленої «другої армії світу», – зазначають військові 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці бригади.

“Одразу після взяття Кошеля в полон росіяни кинули значні сили, намагаючись його визволити. У тому числі підняли авіацію, яка завдала вогневого удару по наших штурмовиках. Однак ніхто внаслідок ворожого вогню не постраждав, полоненого доставили в безпечне тилове місце”, – додають українські захисники.

“Відчайдушні спроби ворога визволити полоненого зрозумілі – Кошель був на прямому зв’язку з командуючим 58 армії РФ Михайлом Зуськом, котрому особисто робив щоденні доповіді. До речі, сам Зусько родом із України – з невеличкого с. Ветли Камінь-Каширського району Волинської області. Зараз він воює проти України, але геть невдало.

58 армія РФ намагалася просунутися вглиб української території на Миколаївському напрямку і півтора тижні тому була вщент розбита Збройними Силами України (у тому числі підрозділами 128 бригади). Після цього Зуська неформально «охрестили» найбездарнішим російським генералом.

Зараз полонений Кошель дає покази українським контррозвідникам”, – зазначають українські військові.

Останнім часом “Запорізький проєкт розслідувань” має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info