Корабель окупантів у Бердянську знищили за наводкою пропагандиста

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко повідомив, що російський десантний корабель у Бердянську знищили за допомогою сюжету на пропагандистському телеканалі.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці прикордонника.

Дейнеко вказав на сюжет Валентіна Гвоздєва з телеканалу “Звєзда”, де той детально розповів про великий десантний корабль «Орськ» Чорноморського флоту в порту Бердянська.

Голова прикордонної служби назвав Гвоздєва “найкращим москальським пропагандоном” та зазначив, що за повноту розкритої теми той “отримує прикордонну відзнаку в конкурсі «Смарагдова ліра», метою якого є утвердження ідеї розбудови незалежної України та пропагування територіальної цілісності нашої Батьківщини”.

“Відтепер «Орськ» та орки, символічно, що ще й в Місяць незламності України, розляглися на дні Азовського моря, а інші бляшанки втекли відомим і звичним для них курсом. Бажаємо пропагандону й інших не менш цікавих сюжетів для швидкої перемоги України над рашистами”, – зазначив Сергій Дейнеко.

Останнім часом “Запорізький проєкт розслідувань” має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info