Російська співачка отримала підозру за наругу над держпрапором в Енергодарі

Силовики повідомили ​російській співачці про підозру у посяганні на територіальну цілісність України та наругу над Державним Прапором.

Про це повідомляється у телеграм-каналі Офісу Генерального прокурора України.

За даними слідства, артистка прибула до Запорізької області для підтримки військовослужбовців рф. Разом з окупантами вона зняла з даху будівлі мерії Енергодара український прапор.

Крім того, співачка неодноразово виправдовувала дії військо-політичного керівництва держави-агресора, закликала до захоплення збройними силами рф територій України, підтримувала окупацію частин Луганської та Донецької областей.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області. Співачці повідомили про підозру у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України та нарузі над державним символом (ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, 22 березня з’явилося відео, де російська співачка юлія чичеріна під мугикання власної пісні – знімає з будівлі енергодарської мерії – прапор України. Потім вона вирішила дати концерт – для російських окупантів.

Зазначимо, чичеріна внесена в базу “Миротворець” як російська терористка, яка підтримує війну росії проти України в усіх її проявах. Вона фанатка «рускава міра» та терористів «ЛНР/ДНР».

Останнім часом “Запорізький проєкт розслідувань” має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info