Радник Офісу Президента – окупантів вчетверте накрили в аеродромі Мелітополя

“Аеродром Мелітополя впевнено наздоганяє Чорнобаївку. 4:0. Сьогодні”, – повідомив радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович.

Про це повідомляється на його фейсбук-сторінці.

Удари по мелітопольському аеродрому також підтвердило видання “РИА-Мелитополь” з посиланням на інструктора Національної поліції України Кирила Недрю:

“Вишеньки на поминальний торт: щойно йо*нули Мелітопольський аеродром. Приглядали п’ять днів, як є*лани творили на ньому Чорнобаївку. Палає так смачно і жирно, що видно аж за 20 кілометрів”.

Раніше про облаштування окупантами бази в мелітопольському Авіамістечку розповідав міський голова Мелітополя Іван Федоров:

“Росіяни наражають мелітопольців на небезпеку. Окупанти будують свою військову базу на території мелітопольського Авіамістечка. З неї вони випускають ракети по іншим містам України. Ці ракетні установки будуть знищуватись, тому мирні мешканці Мелітополя є живим щитом російських військових”.

Останнім часом “Запорізький проєкт розслідувань” має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info