Запорізький благодійний фонд пропонує допомогу переселенцям

З початку війни у Запоріжжі запрацював благодійний фонд “Посмішка ЮА“.

Про це повідомляється у телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

Фонд за підтримки партнерів та благодійників забезпечив індивідуальними наборами їжі, гігієни, дитячим харчуванням, підгузками та ліками понад 22 000 людей, яких евакуювали до Запоріжжя. У штабі також надають першу психологічну допомогу дорослим та дітям.

Діяльність фонду з гуманітарного реагування включає систематичну підтримку роботи 12 місць компактного поселення (МКП):

“З перших днів війни ми на зв’язку з керівниками МКП, проводимо оцінку потреб та оперативно реагуємо. В залежності від кількості людей, які заселяються, ми передаємо набори з їжею, засоби гігієни, підгузки, дитяче харчування, ліки, а також допомагаємо оснащувати їх необхідним за потребою – матрацами, постільною білизною, рушниками, а також дрібною побутовою технікою”, – розповідають волонтери фонду.

Гуманітарна допомога фонду поширюється на міста та селища Запорізької області – активісти долучаються до формування гуманітарних вантажів, які доставляються волонтерами до тимчасово окупованих населених пунктів.

Про роботу фонду “Посмішка ЮА” можна дізнатися на сторінках у соціальних мережах:

Facebook:

https://www.facebook.com/posmishka.org.ua

Instagram:

https://www.instagram.com/posmishka.ua/

Останнім часом “Запорізький проєкт розслідувань” має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info