Вчора запорізькі захисники поранили 80 окупантів, ще 50 – ліквідували

Вчора запорізькі захисники поранили 80 окупантів, ще 50 – ліквідували.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Сил оборони Запорізького краю. 

Військовослужбовці Сил оборони продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування російської агресії, надають адекватну відповідь ворогу та знищують його живу силу та техніку”, – йдеться у повідомленні запорізьких захисників. 

Зокрема вказується, що протягом минулої доби було ліквідовано 50 ворожих солдатів, ще 80 поранили. Також запорізькі захисники знищили 5 танків та 12 бойових броньованих машин ворога.

Зазначається, що тимчасово непідконтрольними територіями Запорізької області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (окрім м. Оріхів та м. Гуляйполе).

“Шановні мешканці Запорізької області та м. Запоріжжя! Українські військовослужбовці продовжують мужньо та майстерно стримувати навалу агресора, завдаючи йому втрат в живій силі та техніці щодня. Ворог розуміючи що на суші успіху в нього немає, переходить до терористичних дій, з метою посіяння страху, роз’єднати та знищити наш бойовий дух. Ми українці, ми на своїй землі, землі наших славних предків та землі наших дітей! Зберігаємо спокій! Готуємо місто Запоріжжя та область до оборони та знищення окупантів”, – йдеться у повідомленні.  

Підписуйтеся на телеграм “Запорізького проєкту розслідувань”, щоб отримувати новини від нас оперативніше: https://t.me/zr_info