З Запорізької АЕС звільнили ще трьох співробітників за участь в акції окупантів

З Запорізької АЕС звільнили ще трьох працівників, які 9 травня брали участь у влаштованих окупантами акціях в Енергодарі.

Про це сьогодні повідомили у телеграм-каналі “Енергоатому”.

Зокрема, звільнили Марію Столярову – це начальниця сектору з правового забезпечення “Атоменергомашу” (відокремлений підрозділ “Енергоатому”, розташований в м. Енергодар) .

Також звільнили начальницю однієї з дільниць цеху господарського обслуговування Запорізької АЕС Валентину Корощенко та інспекторку з табельного обліку обліково-аналітичної групи цього ж цеху Олену Барабанову.

“Ще раз наголошуємо, що “Енергоатом” з повагою вшановує пам’ять усіх героїв – переможців у Другій світовій війні. Але вважає неприпустимою участь українців у спільних заходах з окупантами, які кожного дня вбивають українців на нашій – українській – землі, захоплюють та знищують українські міста”, – зазначили в держпідприємстві “Енергоатом”. 

Нагадаємо, 11 травня в “Енергоатомі” повідомили, що звільнили трьох співробітників Запорізької атомної електростанції, які взяли участь у влаштованій окупантами акції “Безсмертний полк”. 

Підписуйтеся на телеграм “Запорізького проєкту розслідувань”, щоб отримувати новини від нас оперативніше: https://t.me/zr_info