Розвідка закликала жителів Енергодара повідомити місця дислокації окупантів

Головне управління розвідки Міністерства оборони України звернулося до мешканців Енергодара. Місцевих жителів прохають надати інформацію про окупантів та зрадників. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністрества оборони України. 

“Шановні мешканці міста Енергодар та прилеглих територій! Терміново просимо повідомити нам: 

— точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами);

місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами);

— місця розташування та маршрути пересування військової техніки;

— точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці до 24 лютого 2022 року та посади, займані зараз);

— інформацію щодо осіб, які “співчувають” окупантам та щодо інших прибічників окупаційної влади”, – йдеться у повідомленні. 

Особливу увагу просять звернути на працівників “Росатому”, інших присланих з рф службовців та фахівців, та повідомити їхні посади, ПІБ, адреси місць роботи та проживання, а також номери та марки транспортних засобів, якими вони пересуваються, та маршрути пересування.

Повідомити вказані дані можна за телефоном +38096 310 11 26, а також у месенджерах Signal, WhatsApp. 

Нагадаємо, в Енергодарі декілька десятків колаборантів отримали паспорти російської федерації. Тим самим, визнали себе причетними до злочинів рф.