У Запоріжжі КП “Металург” збирається придбати спортивного одягу та взуття на мільйон гривень

У Запоріжжі муніципальний футбольний клуб “Металург” збирається придбати спортивного одягу та взуття на мільйон гривень. Відповідний тендер оголосили 21 квітня. 

Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”

Загалом планують придбати 760 одиниць різного екіпірування

Зокрема це – 60 презентаційних костюмів (кофта та штани) і 60 тренувальних костюмів. Ще планується придбання двох видів ігрової форми – по 50 комплектів. 

Для гравців та тренерського штабу також хочуть закупити вітровки, поло, парадні шорти, кросівки, шльопанці, 2 види термобілизни. Окрім того – манішки, рюкзаки і сумки. 

За умовами закупівлі такий вигляд, наприклад, повинна мати кофта з презентаційного костюму гравця:

Очікувана вартість вказаної закупівлі – 1 млн 67 тис гривень. 

Закупівлю проведуть за пришвидшеною процедурою, початок аукціону призначили на 1 травня. Поставку товарів мають здійснити до 22 травня 2023 року. 

Нагадаємо, у грудні 2021 року директором КП “Металург” призначили Юрія Зенкіна. 

Наприкінці жовтня вказаного року Зенкін подавав декларацію на посаду радника міського голови Запоріжжя. Тоді вказував “Будівельну компанію “Карат” (цією фірмою нині володіє дочка Зенкіна).

Одним з найбільших виграних тендерів ТОВ “Будівельна компанія “Карат” була реконструкція будівлі під розміщення обласного бюро судово-медичної експертизи (вартістю 41 млн грн, яку потім зменшили до 33 млн грн). 

Начальником цього бюро раніше був нинішній т.в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, запорізька фірма вимагає в суді від росії 104 мільйони гривень за зруйноване майно. 

Підписуйтеся на телеграм “Запорізького проєкту розслідувань”, щоб отримувати новини від нас оперативніше: https://t.me/zr_info