Автомобільний тримач – вигідна річ для автомобілістів (реклама)

На сьогодні ледь не кожен автомобіліст володіє смартфоном чи планшетом. Мобільний гаджет можна використовувати як навігацію, інструмент для відтворення музики або для здійснення дзвінків. Проте водій, який тримає в руках смартфон під час руху, є величезною загрозою для себе та інших учасників дорожнього руху. Мало того, що його увага розсіяна, він ще й фізично не в змозі швидко реагувати на різку зміну обстановки на дорозі. Тому перш ніж вирушити в поїздку, варто подбати про безпечне та зручне кріплення мобільного пристрою. Одним із таких рішень є автотримач. 

Який автотримач вибрати?

На даний момент існує вибір з кількох типів автомобільних тримачів. Умовно можемо розділити їх за способом кріплення самого тримача (на решітці, на панелі, на склі) та за типом кріплення безпосередньо телефону або планшета (на магніті, на затиску). 

Особливості гарного аксесуара

Почнемо з найголовнішого, тобто з якості виготовлення автотримача. Напевно, ніхто не хоче вибирати аксесуар, який з перших хвилин від покупки виявиться непридатним для подальшого використання. Саме тому варто вибирати конструкції із міцних матеріалів.

Ще одним важливим параметром є розмір автотримача. Він повинен бути адаптований до нашого смартфона або планшета, але не обмежувати видимість і свободу рухів. Пам’ятайте, що гарне кріплення повинне регулюватися в кількох площинах, щоб мати можливість встановити телефон у зручному положенні.

Кріплення на решітці повітроводу

Перевагою цього рішення є можливість легкого доступу та налаштування телефону під власні вимоги. Що важливо, такий тип конструкції не обмежує оглядовість. Недоліком буде можливість пошкодити решітку подачі повітря або завадити правильній роботі.

Тримач на приладовій панелі 

Перевагою буде можливість кріплення будь-де на приладовій панелі. Недоліком може бути обмеження нашої видимості і, зазвичай, не дуже міцний тип кріплення на двосторонньому скотчі.

Тримач на склі

Аксесуар фіксується за рахунок присоски. Перевагою таких моделей є простота кріплення та регулювання. Це найкращий варіант для роботи з навігацією. Основним недоліком такого рішення може бути обмеження оглядовості.

Кріплення на підголівнику

Ідеальний аксесуар для мандрівних батьків. Встановивши тримач на підголовнику переднього сидіння та помістивши в нього планшет, ви розважите пасажирів заднього ряду під час тривалої та стомлюючої поїздки. Однак не забудьте правильно прикріпити автотримач, щоб забезпечити безпеку юних мандрівників. Замовити аксесуар для встановлення планшета можна, наприклад, тут https://www.aks.ua/uk/catalog/avtoderzhatel/tip-ustroistva/planshet

Отже, автотримач – це важливий аксесуар, без якого не варто вирушати в далеку подорож, також до його вибору варто підійти вкрай відповідально.

Читайте також: що таке акумулятор 18650: найпоширеніші питання та відповіді.