Запорізькі підприємці можуть підготувати собі працівників за державні гроші 

Служба зайнятості може організувати безробітним практичне навчання. Таке навчання надасть можливість претендентам на вакансію вдосконалити свої знання, практичні уміння й навички.

Про це повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

Служба зайнятості проводить відповідне професійне навчання — на замовлення роботодавця. Таке навчання буде корисне підприємствам, що мають необхідність у добре підготовлених спеціалістах. 

Щоб скористатися цією послугою, роботодавцю необхідно подати до центру зайнятості профіль вакансії, а також визначити необхідні вимоги щодо особистих та професійних якостей кандидатів.

Роботодавець також має взяти участь у проведенні професійного навчання за дуальною формою, визначити зміст навчання та бути залученим до оцінювання.

Під час виробничого навчання та виробничої практики, роботодавець має залучати потенційного працівника до виконання робіт та аналізувати його компетентність.

Оплата навчання зареєстрованих безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Детальніше про ці освітні можливості можна дізнатися за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати у Відділі активної підтримки безробітних Запорізького міського центру зайнятості за номерами телефонів: (061)284-99-87, 284-90-92