Вибухи у Запоріжжі: окупант наносить ракетні удари по аеропорту

«Протягом останніх двох діб (неділя та понеділок), громадяни міста Запоріжжя чують низьку потужних вибухів. Це авіація агресора наносить ракетні удари по аеропорту Запоріжжя. Саме через них кожного вечора оголошується повітряна тривога», —  полковник Збройних Сил України Іван Арєф’єв.

Про це повідомляється у телеграм-каналі Запорізької облдержадміністрації.

Агресор застосовував військову авіацію і в Бердянську. 2 ракети влучили на територію “Бердянського морського торговельного порту”.

Варто також зазначити, позавчора з 21:30 по 02:00 та з 05:00 по 06:00 ворожим військом були нанесені авіаудари та артобстріли по території аварійно-рятувальної частини ДСНС в селі Семенівка Мелітопольського району.

Були зруйновані автобокси та пошкоджена казарма. Частина аварійно-рятувальної техніки згоріла, ще частина – пошкоджена, деяка вціліла.

На момент ворожої атаки особовий склад знаходився в укритті. Жертв та постраждалих немає. Наразі, з’ясовуються масштаби руйнувань та кількість пошкодженої техніки.

Останнім часом «Запорізький проєкт розслідувань» має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info