В Україні запрацював сайт для партизанів — сил національного спротиву

Для охочих стати партизанами створили сайт. Приєднуйтесь до Центру національного спротиву.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Сайт створили Сили  Спеціальних Операцій Збройних Сил України для підтримки та координації всіх, хто бажає боротися за звільнення нашої землі від російських окупантів. Учасники національного супротиву спільно зі Збройними Силами України будуть непомітно нищити будь-якого противника, який прийшов до нашої країни.

На сайт можна зайти за цим посиланням: https://sprotyv.mod.gov.ua/about-us/

Учасники національного спротиву збираються знищувати ворога там, де він цього не очікує, там, де він почувається нібито у безпеці.

Охочих навчать вести розвідку і передавати дані про противника. Розкажуть як ефективно чинити ненасильницький спротив, адже інколи бувають ситуації, коли зброї в руках не буде. Також учасники національного спротиву дізнаються, як не залишати слідів в інтернеті, щоб не мати проблем з окупаційними поліцаями. Отримають навички з надання першої домедичної допомоги пораненим.

Так, ми воюємо із сильним ворогом, він переважає нас кількістю, він може тимчасово захопити те чи інше місто. Але він ніколи не зможе його втримати, бо в кожному будинку на нього будуть чекати сили національного спротиву. І ми звільнимо кожен метр нашої землі, крок за кроком.

Останнім часом «Запорізький проєкт розслідувань» має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info