Кадирівці розстріляли автівку з працівниками Укрпошти на Запоріжжі

Російські окупанти зі зброєю в руках продовжують воювати в Україні та жорстоко вбивати цивільне населення.

Про це повідомляється у телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

В суботу, 5 березня, в Запорізькій області російські військові-кадирівці на танку обстріляли авто «Укрпошти» та переїхали автомобіль. На місці загинули чоловік та жінка. Вони розвозили пенсії.

Співробітники «Укрпошти» розвозили пенсії та пошту за маршрутом, який проходить через населенні пункти Оріхово, Омельник, Єгорівка та Новоселівка. По дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка на зустріч цивільній машині виїхав танк. Водій автомобіля взяв трохи праворуч, щоб пропустити військову техніку. У відповідь російські солдати здалеку відкрили вогонь по цивільному автомобілю, а потім наїхали на нього.

На даний час цей автомобіль стоїть на дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка.

Вчора колеги з «Укрпошти» спробували забрати загиблих колег оскільки мали надію, що хтось вижив. Але прибувши на місце трагедії, вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з’являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя.

Розбита машина з тілами загиблих залишилася стояти у полі. У зв’язку з проведенням бойових дій на цій ділянці місцевості та пересуванням військової техніки окупантів, евакуація тіл загиблих на даний час неможлива.

Ці жорстокі та цинічні вчинки не зійдуть з рук окупантам! Зло буде покарано!

Керівництво Запорізької обласної військової адміністрації звертається до кожного громадянина міста та області. Якщо ми сьогодні не відреагуємо на звірячі дії загарбника, то завтра вони зроблять те саме з вами та вашою сім’єю.

Отже, просимо вас вже сьогодні, беріть зброю, копайте окопи, укріплюйте свої домівки і гуртуйтеся проти агресора.

Останнім часом «Запорізький проєкт розслідувань» має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info