Мер Мелітополя — у нас закінчують продукти для видачі нужденним людям

«Стосовно Управління соцзахисту і центрів допомоги, які нині працюють у місті. За увесь час роботи ми видали більше 4300 продуктових наборів нужденним людям (зокрема інвалідам та самотнім людям)», — зазначив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Про це повідомляється на його фейсбук-сторінці.

Хочу звернутися до підприємців. На жаль, запаси продуктів, які ми роздаємо — закінчується. За можливості, приносьте продукти харчування у наші центри: у ДК Шевченка, у ПТУ на Новому Мелітополі, та у ПТУ на Мікрорайоні.

Сьогодні були загальні збори майже усіх служб на території Авіамістечка. Я сподіваюся найближчим часом нам вдасться повноцінно відновити водопостачання у Авіамістечку. Теплопостачання найближчим часом відновити не вдасться. На сьогодні лічені сім’ї погодилися на евакуацію та переїзд у інші умови. Також ми знайшли компроміс яким чином доставити до містечка медикаменти (оскільки громадський транспорт працює в обмеженому режимі).

Усі жителі, які подавали заяви на оформлення паспортів громадянина України, і не встигли їх отримати до 24 лютого, можуть зараз звернутися до міграційної служби, яка знаходиться на Чернишевського, 26. З 8:00 до 12:00 будуть видавати ці документи.

Це щодо паспортів, заяви на які подавали раніше. Видача нових паспортів на сьогодні призупинена.

Велика кількість зауважень нині надходить щодо того, що немає ідентифікації комунальних служб. Сьогодні ми затвердили єдине посвідчення. Його зразок ми розмістимо у соцмережах. Тобто це ті працівники, які повинні мати доступ до публічних місць: двори, під’їзди і тд.

Також у додатку «Дія» починає працювати функція, згідно з якою підприємці окремих груп зможуть отримати підтримку — це підприємці, які нині не можуть провадити свою діяльність. Це підтримка розміром 6500 гривень. Для отримання грошей, необхідно подати заявку і впродовж 10 днів вам перерахують гроші.

Дякую людям, які переказують гроші на наш благодійний фонд «Усе можливо». Ми вже зібрали біля 1 млн грн. Поки ці гроші ми не витрачали. Як тільки ми зрозуміємо на що їх можна витратити, щоб ми змогли привезти ці речі у Мелітополь і безкоштовно роздати — після цього ми почнемо звітувати про витрату цих грошей.

Останнім часом «Запорізький проєкт розслідувань» має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/zr_info